top of page

 

Transaktioanalyysi koulutusta voi jatkaa TA 101 kurssin jälkeen Transaktioanalyysin syventävällä koulutuksella, ns. TA 202.

 

2-vuotinen TA-202 soveltuu sosiaali-, terveys-, kasvatus- ja koulutus, organisaatiokonsultointi ja muiden vastaavien alojen työntekijöille. Koulutus antaa osallistujille valmiudet käyttää asiakastyössä TA:a ja hahmottaa ongelmatilanteita uudella tavalla transaktioanalyysin avulla.

 

Koulutus toimii nonstop periaatteella ja koulutusryhmään voi liittyä missä tahansa vaiheessa. Sitoutumista vuoden ajaksi vaaditaan.

Ritva Piiroinen on transaktioanalyytikko CTA-P (Certified Transactional Analyst in Psychotherapy) ja transaktioanalyysin kouluttaja (PTSTA-P). Hän on valmistunut transaktioanalyytikoksi v. 2007. Ritva on myös yhteiskuntatieteiden maisteri (1980) ja Valviran laillistama yksilö- ja ryhmäpsykoterapiaa tarjoava psykoterapeutti.

TA Instituutti - Transaktioanalyysi koulutus ja työnohjaus tarjoaa mahdollisuuden opiskella transaktioanalyysia CTA eli Certified Transactional Analyst tutkintoon saakka. Koulutusohjelma on kolmivaiheinen: TA 101 (2 päivää) -  TA 202 (2 vuotta) - CTA tutkintoon valmistava koulutus (kesto yksilöllinen, n. 2 vuotta). Tutkinto suoritetaan ulkomailla EATA:n alaisuudessa.

bottom of page